New York

Om mindre än sex timmar (kolla vår nedräkning) sitter jag och Frida på ett plan till New York för 10 dagars semester i ”the Big Apple”. Vi har mycket uppskrivet på vår lista över saker vi vill se och göra. Förutom de vanliga turistattraktionerna som frihetsgudinnan, Times Square etc så finns det mycket shopping inplanerat. Bland annat så känns ett besök till Apple Store som ett måste.

Bland de lite mer ovanliga punkterna finns en kort helikopterflygning över New York och sightseeing på kända platser från TV-serier och filmer.

Har du några tips på vad vi bör hitta på i New York? Skriv en kommentar med ditt tips!

Beroende på hur det ser ut med tillgång till internet så kommer det nog komma ett par inlägg om vad vi hittar på i New York så håll utkik! Naturligtvis är du även välkommen att följa mig på Twitter :)

Kindle

Senast uppdaterad av den .

Tagged with →  
Share →

One Response to New York, New York

  1. Spike skriver:

    Vad hittade du på i New York? Inser att ni redan varit där men vill gärna ge ett tips till andra som läser det här inlägget och det är American Museum of Natural History. Ett fantastiskt museum! Riksmuseet, Historiska museet, Etnografiska och Sjöhistoriska i ett, typ. Väldigt mäktigt! Avsätt minst 3 timmar för detta och glöm inte att gå in på någon av utställningarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>