Burton Sleeper är nog bland de nördigaste tröjorna som finns där ute. Det är nog också en av få ”resetröjor”. Tröjan som är en ”zip-hoodie” har bl.a.: Muddar. Inbyggd uppblåsbar nackkudde. Fickor och fack för öronproppar och pass. Hål i fickan så man kan ha iPhonen i fickan men lurarna på insidan. En ”luva” i luvan som man kan dra över ögonen om man vill ha helt mörkt. Om nu den medföljande ögonbindeln inte räcker. Förutom ögonbindeln så får man även en resetandborste och öronproppar på köpet.

Själv såg jag denna tröjan för ett par veckor sedan och var tvungen att kolla upp den. Med en prislapp på ca 1195kr så var den lite väl dyr och omotiverad för mig men i veckan hittade jag den på StayHards REA för 479kr :)

Imorgon uppdateras priset och det är 60% REA och veckan efter så är det 70% REA. SÅ är du sugen så snabba dig dit och köp en. Såg att den redan är slut i Small så vänta inte för länge bara.

Video som visar lite av tröjan och detaljerna:

Bild (på gamla versionen) som visar lite av funktionerna:
Burton Sleeper

Kindle

Senast uppdaterad av den .

Tagged with →  
Share →

One Response to Burton Sleeper – Nördigaste tröjan

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by David Nilsson, Joel Edegran. Joel Edegran said: RT @davidnilsson: Burton Sleeper – Nördigaste tröjan http://bit.ly/hBesno [...]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>